Cafe – Bar ve Restoranlar İçin Sandalye Fikirleri

Cafe – Bar ve Restoranlar İçin Sandalye Fikirleri

Cafe, bar ve restoranlar için sandalye seçimi oldukça önemli bir yer tutmaktadır. Dekorasyon, tarz ve alanın işletme tipine göre değişen sandalye seçimleri, farklı fikirlerle hoş bir görünüme kavuşabilir.

Farklı konseptler farklı beklentiler yaratabilir. Cafe, restoran ve bar tasarımı ve estetiği; o markayı tanımlayan önemli bir etkendir. Ünver Mobilya olarak farklı işletmeler için üretimler yapıyoruz. Bu üretimleri, markanın tasarımlarına ‘nasıl daha uygun yaparız?’ sorusuyla birlikte yapmaya gayret gösteriyoruz.

Restoranlar

Masa servisi içermeyen (self-servis) fast - food restoranlar için hedef kitlelerine (20-35 yaş arası) uygun ve onlara hitap eden tasarımlara yönelik sandalye seçimleri çok daha uygun olacaktır. Renkli, hareketli ve spot ışıkları altında parıldayan tasarımlara uygun sandalye seçimleri daha dinamik bir dekorasyon barındıracaktır.

Hızlı ve rahat bir konsept için restoran sandalyeleri seçerken, uyumlu bir görüntü oluşturmak oldukça önemlidir. Bir restoranın mobilyaları, adının, logosunun ve hatta yiyeceklerin olduğu kadar markasının da bir parçasıdır. Bu nedenle her yönünün diğerleriyle de uyum göstermesini sağlamak oldukça elzemdir.

Cafeler

Cafeler, insanların rahatlamak, sohbet etmek ya da arkadaşları ile buluşup sohbet ettikleri mekanların başında gelmektedir. Yemek yemekten ziyade keyifli zaman geçirilen yerler arasındadır. Genel olarak büyük kahve zincirlerinden mahallenin mütevazı cafesine kadar her cafenin görünümü; sıcak, sessiz ve kişisel bir alan yaratmasından geçmektedir. Parlak bir bar tezgahı, bistro masalar ya da rahat kanepeler gibi oturma seçenekleri sunarak, müşterilerin kendilerini rahat hissetmelerini sağlayacak tercihler sunarlar. Cafe dekorasyonları daha aykırı ve kişiselliğe odaklanmış bir tasarım içerir. Bu sebeple tasarıma göre hareketli, dinamik ve konforlu sandalye seçimlerinin tercihi oldukça önemlidir.

Barlar

Barlar, insanların rahatlamaya, kafa dinlemeye ve sosyalleşemeye geldikleri, içecek servisinin ağırlıkta olduğu mekanlardır. Yüksek bar tezgâhları, bistrolar ve bar masa sandalyeleri için tonet ya da ahşap büküm sandalye tercihleri sıkça kullanılan popüler modellerdendir.

Ünver Mobilya, 40 yılı deviren deneyim, bilgi ve birikim ile birçok cafe, restoran ve bar işletmesine sayısız sandalye üretimi gerçekleştirmiştir. İşletmelere özgü sandalye modelleri ve daha fazlası için bizimle iletişime geçebilirsiniz.